Agenda - District Training for Office and Administrative Staff

November 21, December 10, 2019 (same information presented at all three sessions; first session held October 28)

JATC South Auditorium, 12723 S. Park Avenue (2080 West), Riverton, Utah

Attendance is not mandatory; however, the information may be beneficial to school/department administrators and office staff.

8:00 am (5 min.)	Welcome – John Larsen		
8:05 am	Accounting, Budgets & Audits – Dan Ellis & Derek Anderson		
(45 min.)	Topics: 1 2 3 4) Invoice verifications) Monthly financial meeting	
8:50 am	Purchasing – Kurt Prusse		
(60 min.)	2 3 4) Contracts) Quotes	
9:50 am	Information Systems – Steffany Ellsworth & Mike Heaps		
(25 min.)	Topics 1 2 3 4 5) New applications) Training opportunities) How to get help	
10:15 am (10 min.)	Break		
10:25 am (10 min.)	Payroll Service	es – Sarah Palmer	
	Topic 1) Employee Access	
10:35 am	Insurance Services – Cheryl Matson		
(15 min.)	Topics 1 2 3	Worker's Compensation	
10:50 am	Auxiliary Services – Scott Thomas & Curtis Hagen		
(5 min.)	Topics 1 2		
10:55 am	Facility Service	acility Services – Dave Rostrom	
(5 min.)	Topics 1 2 3	Facility coordinators	
11:00 am	Transportation – Paul Bergera		
(10 min.)	Topics 1 2 3) Skylert messaging) Field trip moratoriums	
11:10 am	Nutrition Services – Jana Cruz		
(10 min.)	Topics 1 2 3) Free and reduced lunch eligibility	
11:20 am	Custodial Services – Steve Peart		
(10 min.)	Topics 1 2 3	Custodial trainers	