Agenda - District Training for Office and Administrative Staff

October 28, November 21, December 10, 2019 (same information presented at all three sessions)

JATC South Auditorium, 12723 S. Park Avenue (2080 West), Riverton, Utah

Attendance is not mandatory; however, the information may be beneficial to school/department administrators and office staff.

	Welcome – John Larsen
8:00 am	Accounting, Budgets & Audits – Dan Ellis & Derek Anderson
(45 min.)	 Topic(s): 1) Journal entries 2) Invoice verifications 3) The Monthly Financial Meeting 4) Carry-over budgets
8:45 am	Purchasing – Kurt Prusse
(60 min.)	Topic(s) 1) P-Cards 2) Amazon Business 3) Contracts 4) Quotes
9:45 am	Information Systems – Steffany Ellsworth & Mike Heaps
(20 min.)	Topic(s)1)Information Systems Gateway2)New applications3)Training opportunities4)How to get help5)Skyward sanity savers
10:05 am	Payroll Services – Sarah Palmer
(15 min.)	Topic(s) 1) Employee Access
10:20 am	Insurance Services – Cheryl Matson
(15 min.)	Topic(s)1)Student injury reporting2)Worker's Compensation3)Qualifying events
10:35 am	Auxiliary Services – Scott Thomas & Curtis Hagen
(5 min.)	Topic(s)1)Introduction to Auxiliary Services website2)Auxiliary Services JAM postings
10:40 am	Facility Services – Dave Rostrom
(10 min.)	Topic(s) 1) Sprocket 2) Facility coordinators 3) When to call 88865
10:50 am (10 min.)	Transportation – Paul Bergera
(10 mm.)	Topic(s)1)Space available permits2)Skylert messaging3)Field trip moratoriums
11:00 am	Nutrition Services – Jana Cruz
(10 min.)	Topic(s)1)Hire sheets2)Free and reduced lunch eligibility3)Student lunch account deficits
11:10 am	Custodial Services – Steve Peart
(10 min.)	Topic(s)1)Custodian time off2)Custodial trainers3)Energy dashboard