Oct. 1 & 15 8:00 am	Oct. 5 1:00 pm	Agenda – 2020 Business & Auxiliary Services Training for Office and Administrative Staff
<b>8:00 am</b> (15 min.)	<b>1:00 pm</b> (15 min.)	Business Services – John Larsen Topics 1) Welcome 2) Top ten reminders
<b>8:15 am</b> (45 min.)	1:15 pm (45 min.)	Accounting, Budgets & Audits – Dan Ellis & Derek Anderson  Topics 1) Journal entries 2) Invoice verifications 3) Monthly financial meeting 4) Carry-over budgets 5) Budget transfers
<b>9:00 am</b> (45 min.)	2:00 pm (45 min.)	Purchasing – Kurt Prusse  Topics 1) Fixed Assets & Surplus Warehouse 2) Requisition Process 3) P-Cards 4) Amazon Business 5) Contracts 6) Quotes
<b>9:45 am</b> (10 min.)	2:45 pm (10 min.)	Break
<b>9:55 am</b> (20 min.)	2:55 pm (20 min.)	Information Systems – Steffany Ellsworth & Mike Heaps  Topics 1) Information Systems Gateway (is.jordan.k12.ut.us)  2) Training opportunities  3) How to get help 4) Skyward sanity savers
<b>10:15 am</b> (5 min.)	<b>3:15 pm</b> (5 min.)	Payroll Services – Sarah Palmer Topic 1) Employee Access
<b>10:20 am</b> (10 min.)	<b>3:20 pm</b> (10 min.)	Insurance Services – Cheryl Matson Topics 1) Student injury reporting 2) Worker's Compensation 3) Qualifying events
<b>10:30 am</b> (5 min.)	<b>3:30 pm</b> (5 min.)	Auxiliary Services – Scott Thomas & Curtis Hagen  Topics 1) Introduction to Auxiliary Services website 2) Auxiliary Services JAM postings
<b>10:35 am</b> (5 min.)	<b>3:35 pm</b> (5 min.)	Facility Services – Dave Rostrom Topics 1) Sprocket 2) Facility coordinators 3) When to call 88865
<b>10:40 am</b> (10 min.)	3:40 pm (10 min.)	Transportation – Paul Bergera or Curtis Hagen  Topics 1) Space available permits 2) Skylert messaging 3) Field trip moratoriums (due to COVID-19) 4) Return to school compliance – assistance from school administrators a) Seat assignments b) Face coverings
<b>10:50 am</b> (10 min.)	<b>3:50 pm</b> (10 min.)	Nutrition Services – Jana Cruz or Katie Bastian  Topics 1) Hire sheets 2) Free and reduced lunch eligibility 3) Student lunch account deficits 4) USDA Free Meals Waiver
<b>11:00 am</b> (10 min.)	<b>4:00 pm</b> (10 min.)	Custodial Services – Steve Peart  Topics 1) Custodial coordinators and trainers 2) COVID-19 cleaning and disinfecting procedures