Oct. 1 & 15 8:00 am	Oct. 5 1:00 pm	Agenda – 2020 Business & Auxiliary Services Training for Office and Administrative Sta				
8:00 am	1:00 pm	Business Services – John Larsen				
(15 min.)	(15 min.)	Topics 1) Welcome 2) Top ten reminders				
8:15 am	1:15 pm	Accounting, Budgets & Audits – Dan Ellis & Derek Anderson				
(45 min.)	(45 min.)	Topics 1) Journal entries 2) Invoice verifications 3) Monthly financial meeting 4) Carry-over budgets				
9:00 am	2:00 pm (45 min.)	Purchasing – Kurt Prusse				
(45 min.)		Topics 1) Fixed Assets & Surplus Warehouse 2) Requisition Process 3) P-Cards 4) Amazon Business 5) Contracts 6) Quotes				
9:45 am (10 min.)	2:45 pm (10 min.)	Break				
9:55 am	2:55 pm (20 min.)	Information Systems – Steffany Ellsworth & Mike Heaps				
(20 min.)		Topics 1) Information Systems Gateway (is.jordan.k12.ut.us) 2) Training opportunities 3) How to get help 4) Skyward sanity savers				
10:15 am (5 min.)	3:15 pm (5 min.)	Payroll Services – Sarah Palmer				
		Topic 1) Employee Access				
10:20 am (10 min.)	3:20 pm (10 min.)	Insurance Services – Cheryl Matson Topics 1) Student injury reporting				
		2) Worker's Compensation 3) Qualifying events				
10:30 am (5 min.)	3:30 pm (5 min.)	Auxiliary Services – Scott Thomas & Curtis Hagen				
		Topics 1) Introduction to Auxiliary Services website 2) Auxiliary Services JAM postings				
10:35 am (5 min.)	3:35 pm (5 min.)	Facility Services – Dave Rostrom				
		Topics 1) Sprocket 2) Facility coordinators 3) When to call 88865				
10:40 am (10 min.)	3:40 pm (10 min.)	Transportation – Paul Bergera or Curtis Hagen				
		Topics 1) Space available permits 2) Skylert messaging 3) Field trip moratoriums (due to COVID-19) 4) Return to school compliance – assistance from school administrators a) Seat assignments b) Face coverings				
10:50 am (10 min.)	3:50 pm (10 min.)	Nutrition Services – Jana Cruz				
		Topics 1) Hire sheets 2) Free and reduced lunch eligibility 3) Student lunch account deficits 4) USDA Free Meals Waiver				
11:00 am (10 min.)	4:00 pm (10 min.)	Custodial Services – Steve Peart				
		Topics 1) Custodial coordinators and trainers 2) COVID-19 cleaning and disinfecting procedures				